Cautare

3795 de rezultate pentru "locuri de angajare pe caracal jud olt" (2.84 secunde)
Cred ca printre evenimentele remarcate de lumea fotbalistica in week-end-ul trecut au fost si victoriile oltenilor din Liga I, foarte importante, avand in vedere situatiile din clasament ale celor doua echipe, Universitatea si Pandurii. Vineri, la Caracal:
Ministerul Mediului va organiza o noua editie a "Marii Debarasari", campanie de colectare a deseurilor de echipamente electrice si electronice de la populatie. Aceasta va avea loc maine si se va desfasura in judetul Olt in orasele Slatina, Caracal, Corabia si Bals.
Consilierii judeteni ai PD, PNL, PRM si PC Olt au absentat ieri de la sedinta lunara a institutiei, intr-o prima actiune care face parte din planul sefilor celor patru partide de a-l schimba din functie pe presedintele Jenel Copilau.
Liderii filialelor din Olt ale PSD si PD-L se intalnesc in aceasta seara pentru o noua runda de negocieri, dupa ce discutiile dintre cele doua formatiuni politice au fost blocate la nivel judetean la sfarsitul lunii ianuarie.
Seful Biroului de Cercetari Penale din Olt, aflat sub influenta alcoolului, a fost implicat intr-un accident de circulatie provocat chiar de el, duminica seara, la Serbanesti.
Cele mai importante institutii descentra-lizate din Oltenia au de ieri directori noi. Majoritatea agentiilor si directiilor au fost adjudecate de pedelisti si social-democrati.
Social-democratii olteni au criticat ieri, in cadrul unei conferinte de presa, faptul ca democrat-liberalii au atacat in contencios-administrativ hotararea de consiliu referitoare la repartizarea fondurilor pe unitatile administrativ-teritoriale.
Conditiile economice drastice au lovit in randul salariatilor cu venituri foarte mari din judetul Olt. In Olt, exista patru persoane a caror indemnizatie de somaj depaseste 1.200 de lei.
Crescatorii de ovine din judet trebuie sa respecte normele europene. ... Oierii din Olt sunt obligati de normele Uniunii Europene sa-si identifice animalele, altfel nu vor mai putea sa le comercializeze in piete. Crescatorii de ovine din judet sunt obligati sa puna crotalii oilor, inainte sa le vanda.
Administratiile locale din Olt au intocmit proiecte declarate eligibile in valoare de aproximativ 40 de milioane de euro, fapt care claseaza judetul pe locul doi la nivel national in privinta atragerii fondurilor europene.
Atacantul formatiei ALRO Slatina, Andrei Cretu, si-a cerut scuze pentru iesirea necontrolata de la meciul cu Muresul Deva, cand, dupa ce a marcat, s-a indreptat spre banca tehnica si a facut un gest de nemultumire spre "secundul"
Politistii doljeni au destructurat ieri gruparea de camatari din Slatina a lui Constantin Ena-che, zis Mafiotul, care era formata din doi politisti, un jandarm si mai multe persoane de etnie roma.
O femeie de 44 de ani, din comuna Carlogani, judetul Olt, a fost transportata in stare grava ieri la Spitalul de Urgenta Craiova, dupa ce a fost lovita in cap, injunghiata si incendiata cu benzina de sotul sau.
Compania Rompetrol Downstream a deschis inca patru benzinarii proprii in Oradea (jud.Bihor), Timisoara, Bals (jud. Olt) si Rm. Valcea (jud. Valcea), fiecare dintre acestea aducand un plus de 18 noi locuri de munca in plan local.
Piata Taraneasca organizeaza de vineri pana duminica, in curtea interioara a Muzeului National al Taranului Roman, din Sos. ... 3 cu ocazia Mosilor de vara Targul de Rusalii. Programul este de la 10, 00 pana la 18, 00 iar intrarea este libera.
Policolor sustine cu materiale renovarea caselor si obiectivelor publice din trei comune, trei orase, pictarea unei noi locomotive pentru CFR Calatori, doua muzee de interes national, un centru cultural.
Slatinenii s-au resemnat de cand sistemul centralizat de incalzire a fost distrus, iar intre timp si-au gasit si solutii de incalzire a apartamentelor. In celelalte orase din judetul Olt care au inca sistem centralizat de incalzire apar probleme in fiecare iarna.
Numarul de locuri disponibile in judet in prima faza a programului "Rabla" pare sa fie suficient, potrivit comerciantilor de automobile noi. ... Lista producatorilor si comerciantilor de masini noi din programul "Rabla 2009" a fost validata. Prima transa de rable scoase din parcul auto e de 20.000 de unitati.
Traficul feroviar pe Valea Oltului intre statiile Caineni (judetul Valcea) si Podu Olt (judetul Sibiu) este intrerupt din cauza alunecarilor de teren produse aseara in urma unei viituri, informeaza NewsIn. Potrivit autoritatilor, pasagerii care circula pe aceasta ruta sunt transbordati cu microbuze, pana la remedierea problemelor.
Interviurile pentru angajarea de maturatori la Salubritate vor fi reluate in urma valului de contestatii inregistrate dupa concursul de saptamana trecuta Salubritatea craioveana va relua concursul organizat la inceputul saptamanii trecute pentru angajarea de maturatori.
google-analytics.com